Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIMBANK- tanka

Mjölkvit låg dimman

ogenomtränglig ridå

lättade från sjön

men stannade inomhus

blockerade tankarna




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-13 16:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin tanka...gillar bilden som målas upp...
2018-03-17

  Stanley Rydell
Ridå!
2018-03-14

    ej medlem längre
Vissa dagar går tankarna i baklås.
2018-03-13

  DavidM VIP
Samspelet mellan inne och ute, elegant konstruerat.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP