Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unna.



Unna dem ren luft.
Unna dem rent vatten

Jag vet, det är tufft,
men de som kommer efter oss
måste också få ta del av den jordiska skatten.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-13 14:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kloka ord.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP