Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~

 

 

I vart fall reser

sig frågan finns det ett svar

på varför igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-03-13 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP