Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta ut smöret!


Soluppgång



Prydnad

ondskan slet
huden
från barberarens händer,
och fast sannolikheten
är mindre än noll,
steg solen
denna dag
till sin högsta punkt




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2018-03-13 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP