Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på SINNESFRID


LIVET BARA ÄR

Jag har landat. Jag har tagit ett steg tillbaka och låter saker hända.
Jag känner bara äkta förlåtelse och förståelse inom mig. Det har tärt så mycket att vara ett "offer". Jag får ju ändå ingen upprättelse. Så jag gav mig själv den.

Jag är trött på den ständiga kampen i kropp&själ. Lugnet och fridfullheten har ersatt rädslan.
Jag har slutat jaga jakten på lyckan. Jag fick bara ångest eftersom jag aldrig kände lycka och undrade vad det var för fel på mig..
Jag ser på andra med kärlek. Jag får enormt mycket kärlek tillbaka av dom människor som jag nu valt ska få stanna i mitt liv. Allt drama är över.

Jag trodde på riktigt att mitt liv var slut. Att inget fanns kvar för mig. Men det gör det och jag är så tacksam för det. Inget är enkelt men att försvåra allt,tänka sönder- gjorde mig sjuk. Lägga värderingar i något som egentligen inte fanns..
Så jag skalade bort lager på lager av allt onödigt.

Jag är ingen fullbordad fjäril än. Om jag ens vill jag vara det?
Livsresan är spännande nu och jag strävar inte efter perfektion längre.
Jag är fri från det.




Övriga genrer av marie ohlson
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-13 18:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ingen är perfekt.
det vore en tråkig och platt värld
om alla vore perfekta
det är ju just det som gör livet spännande --alla olikheter
alla udda de som vågar sticka ut
vara sig själv
vi lär oss då av varandra
och berikar oss själv
det blir dynamik!




2018-03-15

  MALVAA VIP
Ingen är perfekt
Perfektionen tillhör de som inte gör ett enda fel men det gör vi inte eftersom alla gör fel
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson