Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre rader före

 

 

 

and man;


patch the world
before you leave

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-13 18:52



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Gillar denna mycket!
2018-03-17

  AKT VIP
True, and leave nothing behind!
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP