Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste SE varandra. Hur ska vi annars kunna samexistera?


AVHUMANISERING

Se på mig.
Se på mig och bekräfta att jag är en människa.

Och inte bara en skugga i din ögonvrå.


Det är allt jag begär..




Fri vers av marie ohlson
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-13 19:17



Bookmark and Share


  aol
Så sant så dessa ord grep tag i mitt hjärta.
2018-03-14

  morgonstjärna VIP
HURRAH!! det var kloka ord

tack
2018-03-14

    ADI Nehlin
Fin, klokord
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson