Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broar

Hoppets ljus är alltid framför, men jag når det aldrig.

Trots att ljuset lyser upp allt släcker jag ner mig själv.

Det är mörker, kalt och dunkelt.

Där borta är kärlek, frid och hopp.

Men jag bommar igen dörren, hamrar spik efter spik.

Hur ska kärleken nå fram, när jag bränner bro efter bro?




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-13 19:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
God självinsikt
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Cross