Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompis eller ej

 

Om du är min kompis
borde jag vara mer värd än kattpiss
Borde få lite tillbaka
av allt du fått smaka

Inte för att jag tycker konkurrens
är värt någon nyans
I en vacker pardans
men trodde att något fanns

Tydligen tryckte du på spaken
som gav mig sparken
När du hörde fiolen
som spelade om solen

Var det så svårt
att ge support
Den dagen jag fick besvär
fick du begär

Lyckan ler
när vissa stjäl
Det är mänsklighetens handikapp
i att jubla över ett bottennapp i en tusenlapp

En äkta vän som byggs upp av år i god jord
går inte att värdesätta i ord
För om han inte sviker dig
är det tidernas grej






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verklig vänskap håller i alla lägen, även i motgång och svårigheter!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP