Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Und so weiter

Du ska vara rädd för att vara rädd
Det får Dig att tappa fokus
Och din fiende kan undgå från att bli sedd

Men Du måste vara vaksam
Och Du ska vara redo
När skiten träffar fläkten

Und so weiter




Fri vers av Somatisering
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 19:56



Bookmark and Share


    Taly
vaksam men inte rädd

resten är historia
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering