Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

send

för full för att komma
för kär för att somna

såg direkt på dig
skrattgropen

du hör av dig en kväll
men säger jag jobbar ikväll
säger inte
att jag jobbar på mig själv

jag bokar resor jag aldrig tar
pengarna brinner upp någonstans i stan

när du frågar om jag vill dela så är det kört

hållt på så länge nu
hållt på oss
måste börja hålla på mig själv

håller i dig tills du drar dig ur mitt grepp
tar alla komplimanger och blickar och hur du går
stoppar dom i jackfickan

dom ramlar ut sen
när jag plockar fram sl-kortet
påväg till nästa station




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-13 20:25



Bookmark and Share


    elvira.V
wow.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans