Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnorna i mitt liv

det har varit
många kvinnor i mitt liv
men alltid en i taget

jag har faktiskt
aldrig någonsin
varit otrogen mot någon av dem

jag har alltid
avslutat en historia
innan jag har påbörjat nästa

om detta sedan
har att göra med
att jag har väldigt hög moral

eller om det bara är så
att min hjärna knappt klarar av en kvinna i taget
tycker jag vi låter vara osagt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 21:15



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tja. . .Det blir ju jobbigt med alla förklaringar då man har fler samtidigt tror jag?
2018-03-14

  Ingrid Trolle
Fint
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP