Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnyelse i radhuslängan



De lyssnade på ett samlevnads program i radion
Blev inspirerade av att krydda upp sin älskog

Gick ut på nätet tittade på ett hundratal
Kamasutra bilder men det sket sig när

Han fick ryggskott och hon tarmvred

Nu är det den gamla hederliga hund
-ställningen på helgerna som gäller.

Fram och tillbaks till den trygga dåtiden

Vov,vov. ..




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-13 21:49



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Tja, det sägs ju att man inte kan lära
gamla hundar att sitta..de ligger väl
helst ??
2018-03-14

  i af apa
men hallÅ kamasutra är radhus!!... ...
2018-03-14

  Kungskobran VIP
Ja det är ansträngande och man blir svettig
2018-03-13

  Marja-Liisa Koski VIP
Hihi!
ML
2018-03-13

  Ingrid Trolle
Det är tydligt att det
är skrattens kväll.
Tryggheten framför
allt
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP