Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets kärna

Nuet skalar själv
sina skal av då och sen
för att nå kärnan




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 21:56



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Tillitens väg, den enda som når ända in. Och den har många gestalter. Eller: kärnan finns endast i nuet. Ett överlämnande?
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren