Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Alla murar är borta
Skört som glas
Vet inte vad jag känner
Mellan hopp och förtvivlan
Bortom alla gränser
Slanten är singlad
Ser inte vägen
Springer mot ljuset




Fri vers av Lidde
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-03-13 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde