Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Inte avsett att häda...bara lite sen kvällssvada


Klostertankar

 

 

Munk i celibat

lever på andlig spis och

nödtorftigt lagad

mat samt vin i överflöd

ett offer för Jesu död

 

svär vid Gud att han

valt bort lust och fägring stor

syndat har han gjort

för det gör han nu bot för

en plats i himmelriket




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 22:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm då fanns ingen avlatsbekännelse
vinet blev trösten
i avsaknad av fria rösten

skickligt fångat <3
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP