Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En första dag

Linjen
Rak och mycket tydlig

Tröjan
Tvättad och helt klar

Förhoppningen
Som dagg och soluppgång

En första
Skoldag, arbetsdag, sommarlovsdag

Styrkan i steget
Balett och balans

Dörren
Kan aldrig mer vara ett hinder




Fri vers av Machete Man
Läst 187 gånger
Publicerad 2018-03-13 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man