Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå gökungar

 

 

Gal en kaffegök

nalkas oväntat besök

och en hel del stök

ovälkommet måhända

men kul hade de till slut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 23:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint klurigt
med bra slut
2018-03-14

  lodjuret/seglare VIP
Texten påminner om äventyr med att skala, steka o slutligen även äta lök.
2018-03-14

    Ordkonstnär
Så kan det gå, när humöret är på. :)
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP