Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003 som en reflektion över drivkraften till skrivandet i allmänhet och behovet av att få kommunicera i synnerhet...


Det outtalade

Ordet
Det outtalade
Det tysta
ännu ej definierade,
oskrivna ...
Det förlösande ordet
förmedlande tankar
och känslor med innehåll
och innebörd
Ännu outtalat,
tyst, oskrivet,
flyktigt ogripbart ...
Ordet som fyller mina sinnen
till bristningsgränsen
Ordet som definierar
behovet av att få kommunicera,
som jag känner brinner inom mig ...


©Peter Stjerngrim

 

 

 

 

__________________________
Publicerad här tidigare i april 2005




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-14 01:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ordens betydelse i ett nötskal
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP