Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens eko

_______________

 

Solglimtar genom

kolsvart dimma

      tidseoner

destination utan

vetskap

 

_______________

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-14 03:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
magnifik
2018-04-02

  Lasseman VIP
Kanske framåt för att möta solen..
2018-03-16

  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt
Kramar
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP