Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro mig i land

Ta min hand
Ro mig i land
Ögon i natten lyser
Ensam här och fryser

Tänker på dig
Ta bort min smärta
Får allt jag äger och har
Då du lovar stanna kvar

Vill aldrig glömma
Aldrig sluta drömma
Vill inte förstå
Låter dig aldrig gå

ÄLSKAR DIG




Fri vers av Lidde
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-14 09:17



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker kärleksdikt. Bra
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde