Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den kritiska rösten tar över det perfekta Universum!

Det är Perfekt jublar hon inom sig själv, säger högt Till sig själv!
Det är Prefekt, säger hon i sitt andra försök, att uppleva känslan av Perfekt igen.
Nu kommer hennes kritiska röst till tals; Prefekt? Har du läst för mycket Harry Potter?




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-14 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim