Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mamma hade alltid bråttom.



och min mamma sa att hon alltid hade så bråttom
bråttom att klä på
skynda hem från dagis
laga till köttbullarna
bada, kamma, läsa, lägga

nu när hon står här framför sin son
187 cm över marken
med två egna små
som han släpar från föris i blöta overaller

undrar hon vad det var som var så bråttom






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-03-14 09:55



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackra vardagstankar.
2018-03-16

  Respons VIP
En grym insikt. Vad var det jag missade när jag hela tiden hade bråttom till något annat. Bra fångat!
2018-03-16

  Gunnar Hilén VIP
De som är mest rädda för döden brukar ha mest bråttom dit.
2018-03-16

    Okande VIP
Den var en mysig en.
2018-03-15

  Aisha VIP
...så öm och vardagsvacker...
tycker om!
/Aisha
2018-03-14

  Lilla My* VIP
Tycker om det här nära, mycket tänkvärda att relatera till.

2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP