Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fysiska personer!


Med influenser från världen- En dialog mellan skapande och

Hon är Bondsäker!
Pojkvännen hade sagt till henne, att hon tyckte mycket om att leka med orden!
Visst hade hon märkt det!Han sa, att det var det hennes poesi mest bestod i!
Hon var inte så säker!
Men det förekom då och då!
Att byta bort orden, för ett annat uttryck, var som att hitta en nål i en höstack!
Det var inte varje dag, det skedde, men när det kunde göras, var lyckan som gjord!
Hon skulle få vara med om detta ögonblick!
Hon var bondsäker på att hon höll höstackens nål, i sin hand!
Utan att sticka sig på den!




Bunden vers av Mim
Läst 156 gånger
Publicerad 2018-03-14 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim