Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets långa dikt

Det finns många verser

i livets långa dikt

Vissa verser är fyllda med glädje,

andra med sorg

En del verser är fyllda med tvivel,

andra med tillförsikt,

men gemensamt med alla verser

är att de inte är skrivna på förhand

Ingenting är givet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-14 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet på hög nivå!
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP