Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvetarparametrar

Lita mycket på ditt eget omdöme

Rådfråga inte vem som helst

om du har ett problem

av vilket slag det vara må

Det finns tyvärr

alltför många allvetare

som tror sig känna och hantera

alla parametrar i alla problem




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-14 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP