Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp

 

Jag vill ha dig
men ändå inte
vara intill dig
men inte vakna

som ett strömt hav
rusar du
genom och ut igen

jag vill byta ut dig
plocka in reservdelar
eller ömsa skinn

och få ligga lite mer
intill dig kropp
jag vill ha dig
jag vill inte ha dig

ibland vill jag
ställa in dig i garderoben
och logga ut

eller smycka dig
med glamour och glitter
och hänga med dig

springa de där stegen
som bosatt sig inne i
vrede glädje och sjunkna

tankar som ärvs
och förs vidare 
in i en ny kropp

bestående av mest vatten
ben hud fett

eller kropp





Copyright 2018











Fri vers av Lilla My* VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-03-14 12:02



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Jag ser tvehågsenhet, våndan och förundran över det konstiga som vi bär och är. Snyggt utmejslat! Och tycker absolut att du behåller slutorden som de är.
2018-05-16

  Goraxy 89 Orion VIP
WOW - Den här är jättebra (fin) Vi blir ibland så ambivalenta och tveksamma till hur vi är (ser ut utifrån) Hur skall vi få det yttre att harmoniera med det inre?

Slutorden "eller kropp" tycker jag nog kunde lämnas bort som överflödiga eller ersättas av något annat? (Om du ursäktar litet positiv kritik?)
2018-04-03

  aol
Så fint berörande skaldat,
2018-03-16

  Nils-Robert
Dikt från frågandets stunder
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My*
Lilla My* VIP