Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där vi kommer ifrån, använder vi falanger.


Ock så vår.

Vem är Sarha Blom-a?

-De lämnade kvar mig då jag..
fortfarande fann människoliv.

Kvar.

När de kom för att hämta..

de-döda,

lämnades de-rena.

Men vem var Sarha Blom-a?

-Var inte rädda,

Sahra är en Alien.

"Under omvandling
för era ögons skull."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-14 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP