Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en kortkort novell!


Polarnatt

 

 

 

 

De svarta solarna dansade över Svansjöns isar trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la tra la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la tra la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la tra la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la tra la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala la trala.

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 12:43

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker första raden är tillräckligt uttrycksfull för att stå för sig själv tillsammans med titeln. Jag förundras över hur du ger mörkret har ett alldeles särskilt ljus!
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP