Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig halvt om halvt eller helt som slut (sjuk)?


Är det något jag önskat mig, sade Eva...







...utöver nya fönster och ett väl städat hem
en alla mins lampa o en miljö till dem
vilka leva på kaos och rastlös gata
likt på en sophög och med en skata
liksom en undrar ibland över ens eget som vem?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-14 14:07



Bookmark and Share


  Nanna X
va?
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP