Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Protest

Från randen av sin mänsklighets natur
och ur den mörkaste förtätningen
av de ämnen
som nedlagts i hans kött
för att göra honom kapabel att döda
ska han nu låta ett ljudligt råmande läte uppstiga
slå skrällande mot deras trumhinnor
och med stänkande spott
träffa dem i ansiktet.




Fri vers av Marse
Läst 205 gånger
Publicerad 2018-03-14 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marse
Marse