Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN BEHÖVER EN FYRBÅK

hon kollar kollisioner

i en cadillacnatt

man undrar vilka toner

hon försöker få fatt

han dignar under bördan

av orimliga krav

kollapsar sen på lördan

när hans skepp gått i kvav

 

man behöver en fyrbåk

och en leende lots

inte smycken och dyr kåk

när man är skadat gods

 

LARZ GUSTAFSSON 14/3 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=-_dOgy3eDKM

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2018-03-14 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP