Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Stora tussar av hår samlas på golvet,
jag säger att jag bara behöver lite förändring
men egentligen behöver jag bli
någon helt annan än den du
höll fast, tryckte ner och gav dig på.

Jag behöver skala bort rädslan hon bär runt på
och bli någon vars ben inte vill kapitulera
så fort du dyker upp i synfältet.

Du njuter av andras rädsla och jag vill inte ge dig det nöjet,
jag vill inte ge dig något längre.
Så jag ömsar skinn
och hoppas att skakningarna försvinner med det gamla.




Fri vers av Shira
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-14 20:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt avslut som förmedlar styrka och beslutsamhet.

2018-03-14

  morgonstjärna VIP
bär modigt din ensamhet
överlåt inte ditt öde till stjärnorna
möt ditt sanna jag i dig själv

fint skrivet

2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira