Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÄR PARADISET ÄR BARA MITT OCH DITT!!


DÄR PARADISET ÄR BARA MITT OCH DITT!!

 Ta mig dit

Där du och jag till en blir

Ta mig dit

Där synderfria till helgad vi blir

Ta mig dit

Där  inga usel själar inte bor 

Ta mig dit

Där  bara kärlek som äger

Ta mig dit

Där samman smälts vår själar

Ta mig dit

Där våra själar till änglar blir

Ta mig ditt

där fria från kroppens bur vi blir

Ta mig dit

Där en väl polerad ädelsjäl vi blir

Ta mig dit 

Där en ren rensad själ vi blir

En äkta rensjäl stämplad

Bara med mitt namn och dit

Ta mig  dit

Där aldrig livet går ut

Där paradiset är bara mitt och ditt

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-12 09:13



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Längtansfullt till smart liv i val i ett paradis<3
Vackert<3
2018-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Vackert förmedlat om längtan till paradiset!
2018-05-13

  Öknens Ros VIP
Ett riktigt drömparadis.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP