Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal barnramsa

"Vi kan önska runt i ring, önska kostar ingenting.
Tänk vad man kan ha det bra. Säg vad du vill ha?

- Eva?

- En dagbok.

- En DAGBOK!

Men då måste du vara snäll, och vänta till julaftonskväll."




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 557 gånger
Publicerad 2018-03-14 21:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Då måste du va snäll...hatar det.

2018-06-14

  Stay Golden
Ahahaha jag delade den innan idag med på fejjan för jag hade inga beermoney XP
2018-04-14

  Anya VIP
Tycker särskilt om den inledande strofen. Innehåller mycket med få ord.
2018-03-23

  H.C.B
http://www.torpastenhus.se/%C3%B6ppettider-guidade-visningar

2018-03-23

  H.C.B
mmmhmm
2018-03-23

  i af apa
hade en med lås o bom!
2018-03-15

  Öknens Ros VIP
Kommer ihåg viskningsleken.
2018-03-15

  Spik


Den minns jag !
2018-03-15

  Fulbergarn
aldrig hört!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3