Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk

Vid dina sinnens fulla bruk
Är du då ändå alltid sjuk
Ser männen i vita rockar
Du tackar bugar och bockar
Du sticker ut i mängden
inte bara på bredden och längden
När ni andra väntar på svar
Så är du redan klar
Blir behandlad som en slav
Du är någon samhället inte klara av
Så sluta klaga och protestera,
Så är vi snart många flera...




Fri vers av Lidde
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-03-14 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde