Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillkortakommande

Meningslöshet
Tomhet
Intighet

Ingen som vet

Inte du
Inte jag

Mer än att smärtan
är allt annat än vag
den gör mig svag

För en sekund en lösning finns
Hur; ej längre jag minns!




Övriga genrer av Magistern
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-14 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern