Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

 

 

 

du gör mig ännu mer förälskad

där på sjukhuset efter operationen

du håller min hand och kysser min kind 

 

ett vandrande kärleksbevis som berättar 

om läkande endorfiner som frigörs 

när två som älskar rör vid varandra

 

tvåtimmarsdosen känns som en kvart

ger morfinet till min

pillerknaprande sänggranne 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-15 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik