Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2004 - bakgrund framgår av ursprungliga publiceringen här i april 2005. Men åren går och innebörd och mening utvecklas med tiden ...


Det som inte längre är...

***

Mitt i allt det

jag känner och minns
av det som varit du
i mitt liv
inser jag att jag
faktiskt sitter här och nu!
Jag finns och är
alltså lever jag
och har överlevt
allt som varit ...
Och att allt som varit
just faktiskt har varit
och inte längre är ...
Så småningom
kommer insikten att landa inom mig ...
Då kan jag åter möta framtiden!

*****


©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-15 01:14



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det som varit, fortsätter leva det inre.
Det som inte längre är, tillhör det yttre tingen som upphört eller väsentligt förändrats.

2018-03-15

    ej medlem längre
På något sätt matchas titeln bra med uttrycket Dagen som aldrig kommer.
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP