Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtoner

_______________

Livets skuggor

lägger sommarminnen

på hyllan

lyfter av hatten

vandrar på promenad

i gränder av tomhet

saknar sommaren

men minnena gräver jag

ned en gång för alla

tar fram min gitarr igen

och börjar om




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-15 02:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, det är så man får göra

gott här
2018-04-02

  Lasseman VIP
Och kanske skapa nya minnen med sång därtill, tyckte om denna
2018-03-16

  ULJO
Fin tanke
2018-03-16

  Peter G VIP
vilken härligt positiv och livsbejakande text!
Ja våren är sannerligen en tid att ta nya tag och börja om, låta livsandarna vakna igen efter en lång vinter! :)
2018-03-15

    ej medlem längre
köper den planen
hör +
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP