Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR KÄRLEK


Vår kärlek är som
ett Duggregn
Faller mjukt men får floden
att svämma över

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-15 05:15



Bookmark and Share


  AKT VIP
Trevlig text. Inget är som kärleken, föränderlig och evig.
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj