Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bondens liv



Prydnad

Bonden
mjölkar tvä gånger
varje dag.
Efteråt är han trött
och somnar.
Vaknar och ser
att han mjölkar
så flitigt
att händerna
har valkar.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-03-15 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP