Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet för kort

Livet som blommar
Kan våra svordommar
Tänker för mycket
Sur och tvär?
Det du gör,
Det du är
I morgon är en annan dag
Det du känner i hjärtat
Är sällan fel
Stjärnorna i mörkret
Livets fest
Regnbågens färger
En uppenbarelse
Varför känna hat
Väljer själv våra öden
Se ljuset
Finna glöden
Se allt fly bort




Fri vers av Lidde
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-03-15 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde