Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen vår


Solen lyser
bakom trädens grenar
strimmor av moln
lugnet
vindstilla

Snart vankas det grönt

snart springer vi fram
barfota

Tar med mig våren i min hand

Välkommen vår

Ser fram emot dagar med dig






Fri vers av Havsvind
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-15 07:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så positivt och ljuset där
2018-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen, Fröken Vår!
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind