Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt-Ut-ställning!

Katten!
Vilken ställning har katten?
Om inte kameran fanns, eller mobilkameran...
Så skulle jag inte kunna göra en utställning angående min katt!
Han är för mycket Ute!
Ändå vill jag ställa ut honom!
Men det går inte, ty han är levande!

Och om han skulle gå ut, så går han sin väg, eller springer!




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-03-15 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim