Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katt- Levnad! Kanske en fortsättning, rubrikmässigt, antologi katt-levnad!


Katt-trevnad!

Nu är det som det skall vara!
Vi har nått den tid tillsammans, som- du tar din tupplur, mest hela dagen, eftersom du varit ute och rännt (på natten)!
Det är en sån frid, att veta, att du lever, och har lugnat ner på takten!
Att kanske få ha dig, en stund mellan bena!
(Känna din värme)
Att dela säng med dig!(Känna din frid)
Att inte göra något otillbörligt, eftersom att jag är människan och du är katten!
Vi är lugna tillsammans! Fridfulla! Jag ligger kvar i sängen, för att jag kan!
Och kanske också för att jag är trött, har släppt in och ut dig, genom natten!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 08:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fint sant skriftat!
Inget äger natten
Sömnen o friden
som katten?
;}
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim