Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt med långa timmar

Stora steg
små förändringar
det inre och det yttre
en dödsmask
jag stannar upp
sätter mig ner
frågar mig själv
varför varför varför
allting jag ser är verklighet
en fråga
ingen är som alla andra
de finns inte
allting har sin speciella plats
i en tillvaro
drömd i vaket tillstånd
önskad under dessa
omständigheter
en natt med långa timmar
en liten oas bland kloaker





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP