Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man skulle ställa till med maskerad!


Maskerad-debut!

Jag vill ha maskerad!
Jag vill vara på Maskerad!
Det har kommit till tals, av en annan släkting, men det har aldrig blivit av!

Det är kanske min tur, att göra en maskerad-debut!
Maskerad-debut? Kanske ett nytt medium på You-tube!?
Fastän min dröm, är att starta en hemsida, där man fotograferar, sina plagg från sin garderob, gör sin egen vardagliga Elle-gala, att man helt enkelt kombinerar olika plagg, skapar ny stil, Vad, med Vad passar ihop? Och visar andra! Och det är själva ide`n med alltihop! Inspirerar andra! Hemsidan skulle heta garderoben.se , eftersom att alla Fashionistas skulle utgå ifrån garderoben, istället för plagg som de inte har!
Frågan som folk skulle ställa sig var/Är; Vad kan jag göra, med det jag har?

Och ytterligare; Går det att göra maskerad, av det jag har?
Jag vet, att jag har en sjöman i garderoben!
Om jag bara sätter på mig lite skägg, och tar på mig sjömanskostym!

För annars vore ju maskerad -ett motsatsförhållande!
Ofta när folk ska på maskerad (tror jag)...
Köper de sig något nytt!
Istället för att ta vad de har hemma?
Men så kanske det är, det kanske inte har något att ta på sig hemma, som de kan ha på maskerad? Så kan det ju också va`!
Den största anledningen, till att ha en maskerad, är ju att det är en festlig Occasion! Kanske är det festligt, att klä ut sig till någon annan? Kanske festligt att använda sin fantasi? Kanske sin kreativitet? Och kanske festligt, att inte känna igen en enda människa? (Fast det gör man nog? Vet inte, har aldrig varit på maskerad)...




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-15 09:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Räcker det inte med alla masker människor bär till vardags?
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim