Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är jag?

Himlen
Ett starkt ljus
Vad finns där

En annan värld
Kan inte se
Slutit ögonen
Söker efter ett svar

Vart är jag?

Vaknar upp
Annan tid
Annan plats
I någons famn
Någon har tagit mig till sig
Ödets melodi som klingar
Svävar bort
Flyter på vatten
Bort i natten




Fri vers av Lidde
Läst 141 gånger
Publicerad 2018-03-15 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde