Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller snarare nr 4.321.234


Myra 1 : litet intermezzo

 

 


kryper äntligen klar med labyrinten ut

träder fält

snickrar solstrålar

sockrar ägg

får syn på öra

kryper nyfiken då på labyrinten in

glömmer snö

samlar nyckelrepliker

speglar Lynch

rymmer äventyr

kryper äntligen klar med labyrinten ut

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 13:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Absolutely! ...icke direkt fyrtakt, fast exakt styrande surr [myror är tydligen döva] o hyrande tomrum i återvändsgränd...
2018-03-15

  Nanna X
haha härligt med myr-perspektiv!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP